Олесь Довгий: «Наше завдання – зробити так, аби молодь хотіла жити в Україні»

,

08262Молодість – це період, коли формується фундамент, на якому далі людина зводитиме стіни. Від того, наскільки міцним буде цей фундамент, від його розмаху залежить те, що людина зможе збудувати у майбутньому, якою вона зможе стати особистістю, якого успіху досягти. Саме в цей час важливо показати молодим людям, що в Україні є перспективи для розвитку. Про це заявив народний депутат Олесь Довгий, вітаючи жителів Кіровоградщини із Днем молоді.

«Саме в молодості людина ухвалює перші важливі рішення, отримує перші навички, формує майбутній стиль життя. На жаль, багато молодих людей виїжджають з України. І своє життя і свої звички вони вже формують десь там, за кордоном. Наше завдання – зробити так, аби молоде покоління захотіло жити тут – в Україні, на Кіровоградщині», – каже народний депутат.

Олесь Довгий наголосив, що він спільно з командою щоденно працюють, аби зробити життя на Кіровоградщині комфортнішим.

«Ми щодня робимо справи, які важливі для молодого покоління. Втілюємо навчально-пізнавальні проекти, аби молодь мала додаткові можливості для розвитку. Споруджуємо і ремонтуємо школи, лікарні, дитячі садочки, спортивні майданчики і стадіони. Ми ремонтуємо і будуємо дороги, аби молодь могла їздити і бачити світ, а не сидіти у своєму містечку чи селищі в ізоляції. Подорожувала, навчалася і обов’язково поверталася. Це все для тих, хто тільки починає свій життєвий шлях, для тих, хто молодий душею, і я хочу, щоб це стосувалося кожного з нас», — говорить Олесь Довгий.

 «Українські айтішники входять до ТОП-10 світу. Це яскравий приклад того, наскільки талановита наша молодь. Але нам треба її зацікавити, щоб вона захотіла лишитись в Україні. Тут, на Кіровоградщині, ми вже впроваджуємо зміни, які роблять життя комфортнішим. Але нам іще треба ухвалити закони, які дадуть змогу тут будувати успішну кар’єру і розвивати свій потенціал на користь Україні!», – наголосив Олесь Довгий.
e-max.it: your social media marketing partner