Понад півтисячі жителів області уже приєдналося до команди Ларіна

,

1182Минув лише тиждень відтоді, як Сергій Ларін закликав приєднуватися до своєї команди, як до контактцентру Партії розвитку України зателефонувало понад півтисячі жителів Кіровоградщини. Люди готові разом із Ларіним не лише будувати нову політичну силу в регіоні, а й працювати над подальшою реалізацією розпочатих ним проектів, які нині чинна влада активно згортає.

– Я довіряю Ларіну. Він хоч і не місцевий, але зробив в рази більше для Кіровоградщини і Кіровограда, ніж ті, хто тут народився і живе. Особисто моя родина йому вдячна за перинатальний центр – моєму синочку два роки. Ми ризикували його втратити, а сьогодні моє сонечко бігає і посміхається. Я вдячна команді Ларіна за дитячий майданчик у нашому дворі, за інші програми, якими він опікувався. Кіровоград ожив, коли тут був Ларін, – говорить кіровоградка Ольга і додає, що партія Ларіна – перша політична сила, партквиток якої хоче отримати.

– Я щиро вдячний кожному, хто вже долучився і хто тільки планує приєднатися до нашої команди. Нам важлива підтримка кожного. І немає значення – людина з обласного центру чи із Перегонівки Голованівсь­кого району, вона є успішним підприємцем чи працює у сільському ФАПі. Головне, що ми усі знову об’єднаємося і спільно працюватимемо на розвиток нашої рідної Кіровоградщини, на краще майбутнє єдиної України, – зауважує Сергій Ларін.

Нагадаємо, нещодавно відбувся з’їзд Партії розвитку України. Саме там Ларін заявив, що будівництво нової політичної сили відбуватиметься на зовсім нових засадах. Насамперед у партії не буде вождя. Сама ж політсила відстоюватиме принципи миру, єдності країни, боротьби з корупцією і економічного зростання.
e-max.it: your social media marketing partner