Особлива дівчинка з Олександрії взяла участь у «Голос країни. Діти»

, КП

9810Вероніка Чорна з Олександрії взяла участь у телевізійному шоу «Голос країни. Діти». Про це «КП» розповіла керівник обласного осередку громадської організації «Народна академія творчості інвалідів» Ельміра Небесна.


– Вероніка учасниця нашого осередку. Торік восени ми їздили на всеукраїнський вокальний фестиваль. Там вона познайомилася з дівчинкою з Хмельницького – Настею, яка на той час, як раз теж брала участь у «Голосі країни. Діти». Вони потоваришували і Настя багато їй розповідала про конкурс. Вероніка надихнулася і вирішила, що теж повинна спробувати. Вона подала заявку, власні записи. І її запросили на відбори. У ось кілька днів тому вона вже їздила на сліпі прослуховування, – радіє за підопічну Ельміра Небесна.


Підтримати Вероніку приїхала велика команда з академії творчості.


– Нас приїхало 30 чоловік – і дорослі, і діти, щоб підтримати Вероніку. Вона ще раз довела, що фізичні обмеження ніяк не впливають на талант, – наголосила Ельміра.


Побачити виступ Вероніки та дізнатися, чи пройшла вона далі, можна буде восени.


Нагадаємо, Софія Михайленко з Кіровограда і Вероніка Чорна з Олександрії здобули перемогу на міжнародному пісенному фестивалі-конкурсі для дітей і молоді з обмеженими можливостями «Золотий птах», який проходив у Вінниці.

 

Фото надані Ельмірою Небесною.

98119812

e-max.it: your social media marketing partner