У Кіровограді стартував проект «Світлячки»

, КП

9778В обласному центрі за підтримки Британської ради стартував проект «Світлячки», який розробили патрульні поліцейські Оксана Білоброва і Сергій Ткаченко, вчора, 3 липня. За допомогою «світлячків» – світловідбиваючих елементів – копи хочуть зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, особливо це стосується школярів.

«Проект соціальної дії від патрульних поліцейських «Світлячки», який фінансує програма «Активні Громадяни» Британської ради стратував! Наша мета – підвищення рівня безпеки, в першу чергу найбільш незахищених, вразливих, тих, хто потребує особливої уваги та турботи – дітей! А оскільки діти є активними учасниками дорожнього руху, ми почали вже сьогодні (3 липня – «КП») практичні заняття з безпеки пішоходів у темний час доби для вихованців «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей». Розказали вихованцям Центру, як правильно носити флайтери (світловідбиваючі елементи), як вони працюють, як ними користуватися. І діти, і вихователі були щиро здивовані, що така маленька річ рятує життя! Тож зустрічайте перших «Світлячків». І це тільки початок», – написала на сторінці «Active Citizens Kropyvnytskyi» у Facebook інспектор зі зв’язків із громадськістю патрульної поліції, менеджер проекту «Світлячки» Оксана Білоброва.

Як повідомляла «КП», проект «Світлячки», який розробили патрульні поліцейські Сергій Ткаченко і Оксана Білоброва, був єдиним із 21 проекту із області, який отримав «добро» на фінансування іноземців.

 

977997809781

e-max.it: your social media marketing partner