У Кіровограді орудують шахраї, які представляються газовиками

,

9683В обласному центрі орудують шахраї, які представляються працівниками газової служби і видурюють у людей гроші, попереджають у ВАТ «Кіровоградгаз».

За інформацією підприємства, днями у Кіровограді до пенсіонерки прийшли двоє чоловіків, які представилися працівниками газової служби. Вони повідомили жінці, що зараз проводиться заміна старих лічильників на «євро», які автоматично передаватимуть показники до постачальника і, як бонус, споживач матиме право безоплатного споживання 15 кубів газу щомісяця.

За заміну лічильника просили три тисячі гривень. Але, оскільки пенсіонерка є «Дитиною війни», то для неї ціна впала до 2500 гривень.

У «Кіровоградгаз» підкреслюють, що до жінки приходили шахраї з підробленими посвідченнями.

Водночас у «Кіровоградгаз» уточнили, що наразі згідно з програмою оснащення житлового фонду лічильниками газу, підприємство встановлює лічильники в квартирах, де газ використовується для приготування їжі (тільки з газовими плитами), і які раніше не були забезпечені приладами обліку газу.

«Якщо лічильник газу в оселі вже встановлено, а хтось пропонує його замінити, перепломбувати, або втрутитися в конструкцію приладу обліку газу, негайно телефонуйте за телефоном 104. Ці дії є незаконними і тягнуть за собою відповідальність, згідно вимог Кодексу газорозподільних систем», – наголосили на підприємстві.
e-max.it: your social media marketing partner