Штутмана знову обрали головою Асоціації українських виробників сільгоспмашин «Украгромаш»

, Олена Сідорова

9639Голову наглядових рад ПрАТ «Гідросила ГРУП» та ПрАТ «Ельворті ГРУП», члена президії Ради Федерації роботодавців України Павла Штутмана переобрали головою Асоціації українських виробників сільгоспмашин «Украгромаш».

«Я вдячний всім членам Асоціації підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш», які знову обрали мене головою Асоціації, за надану мені довіру. Я також вдячний народному депутату України, голові комітету ВР з питань промислової політики і підприємництва Віктору Галасюку, голові Ради Федерації роботодавців України Дмитру Олійнику, народному депутату України, виконавчому директору-заступнику глави Нацкомітету промислового розвитку України Анатолію Гіршфельду за те, що вони особисто взяли участь в роботі конференції. Сьогодні ми прийняли ряд суттєвих рішень і окреслили подальші напрямки роботи(…)», – написав на своїй сторінці у Facebook Павло Штутман.

За його словами, сьогодні до складу Асоціації входить 43 підприємства сільгоспмашинобудування України, на яких працює 40 тисяч осіб.

««Харківський тракторний завод», завод «Південмаш», «Херсонський машинобудівний завод», «Уманьферммаш», компанія «Велес-Агро», а також заводи «Ельворті», «Гідросила» і багато інших, які своєю щоденною працею утримують і розвивають одну з найважливіших галузей промисловості. І я зроблю все можливе для розвитку сільгоспмашинобудування України, для підвищення його конкурентоспроможності, а також для розвитку економіки України в цілому», – додав Штутман.

 

e-max.it: your social media marketing partner