У Малій Висці за грантові кошти облаштують стоянку і зони відпочинку

, Олена Сідорова

9182У Малій Висці оголосили переможців конкурсу міні-проектів «Майбутнє громади в наших руках», повідомляють у міськраді.

Конкурсна комісія обрала чотири проекти-переможці, які отримають по 25 тисяч гривень на реалізацію.

Зокрема, перше місце зайняв проект «Автомобільна стоянка біля Олександрівського НВК», який подала ініціативна група батьків і вихованців закладу. У рамках проекту будуватимуть паркувальну стоянку для висадки та посадки учнів з автомобільного транспорту батьків на території НВК.

Згідно з проектом, який зайняв друге місце, планується облаштувати рекреаційну зону на березі ставка «Центрального» у селі Паліївка. Подавали його до розгляду активісти громадської організації «Майбутнє Паліївки».

Третій проект, який отримає фінансування, – «Тренувально-вигулювальний майданчик для собак «DogSpase» від команди «Shake».

Четверте місце зайняв проект «Еко-дайвінг – шлях до поверхні», який ініціювала громадська організація «Фонд розвитку ініціативи громади». У рамках цього проекту для жителів 120-квартирного будинку ОСББ «Злагода 7а» створять умови для організації роздільного збору твердих побутових відходів.

Нагадаємо, у Малій Висці у центральному парку відкрили майданчик для вигулу і тренування собак «DogSpace».
e-max.it: your social media marketing partner