Кіровоградські спецпризначенці посадили дуби в пам’ять про загиблих побратимів (ФОТО)

, Олена Сідорова

8458В обласному центрі на Козачому острові військові третього окремого полку спецпризначення, волонтери та родичі загиблих АТОвців провели екологічну акцію – висадили 45 червоних дубів у пам’ять про загиблих бійців сьогодні, 8 квітня.

Ідею висадити дерева, яка належить волонтеру Олексію Тітову та його другу Ігорю Толмачову, підтримало керівництво полку ще торік восени.

– На жаль, у нас є така сумна нагода висадити ці дерева – у нас 43 загиблих у полку, а також двоє загиблих із батальйонів територіальної оборони, які раніше проходили службу в нашому полку, – розповідає в.о. заступника командира третього окремого полку спецпризначення по роботі з особовим складом Сергій Францішкевич. – Прийняли рішення вшанувати пам’ять наших військовослужбовців, які загинули, виконуючи свій службовий обов’язок в зоні АТО. Дійшли висновку, що буде доречно посадити дуби, які будуть рости роками-століттями і таким чином зберігатимуть у людській пам’яті подвиг наших військових.

Саджанці безкоштовно надало обласне управління лісового та мисливського господарства. На кожне дерево зав’язали жовто-блакитну стрічку.

Пізніше бійці планують встановити табличку з інформацією, на честь кого висаджені ці дерева. А наступного року – продовжать висаджувати дерева в інших районах міста.

 

 8463

8461

8460

8459

8462

e-max.it: your social media marketing partner