У Малій Висці серед білого дня крали дорогу

,

8429Серед білого дня на околиці Малої Виски невідомі взялися знімати залізобетонні плити з дороги, прокладеної вздовж залізничного полотна. Ця дорога належить до комунальної власності міста, дозволу її розбирати ніхто не давав, проте знайшлися спритники, які безцеремонно пригнали техніку, зняли і вивезли бетонне покриття. Хто вони, поки безрезультатно намагається з’ясувати мер міста Юрій Гульдас.

– Першого квітня надійшов сигнал, що під залізничною дорогою за містом знімають дорожні плити з існуючої бетонної дороги. Ми викликали поліцію. Вона приїхала, зробила припис. Думали, що плити повернуть на місце, а це майже 200 штук. Проте через три дні дивлюся, та сама банда знову продовжує знімати плити, – розповідає Юрій Гульдас.

Мер каже, з заступником та начальником комунальної служби міста знову виїхали на місце. Дорогою вкотре повідомили поліцію про крадіжку.

– Прибувши на місце, де вантажилися машини, запитую крадіїв: «Що ви робите, хто дав дозвіл?». А вони кажуть, мовляв, усе домовлено і в них велика криша, – продовжує очільник міста. – Дзвоню начальнику поліції, а він просто не бере слухавку. Що мені залишається думати?

Розбирати дорогу припинили тільки після того, як Гульдас звернувся до вищого керівництва поліції у Київ. Але до цього майже дві сотні бетонних плит полотна вже вивезли, за припущенням мера, до обласного центру.

Тим часом маловисківські правоохоронці повідомили «КП», що за фактом крадіжки відкрили кримінальну справу.



e-max.it: your social media marketing partner