Кіровоградський художній музей перейменували на Музей мистецтв

, Олена Сідорова

8323Кіровоградський обласний художній музей відтепер називатиметься Музеєм мистецтв. Таке рішення прийняв колектив закладу, повідомила на своїй сторінці у Facebook директор музею Тетяна Ткаченко-Суханова сьогодні, 30 березня.

«(…)На голосування ми винесли чотири варіанти, які набрали найбільше голосів підтримки громадськості. Навіть приєднавши усі голоси з усіх поширень, обговорень із інших гілок, кількість голосів значно зросла та результати у відсотковому відношенні практично не змінилися. Таким чином найбільше громадськістю було підтримано такі назви: Центральноукраїнський музей мистецтв, Музей мистецтв, Музей мистецтв «Єлисавет-арт» та Музей мистецтв імені Івана Похитонова. За результатами таємного голосування більшістю голосів співробітників музею було прийнято рішення про перейменування Кіровоградського обласного художнього музею на Музей мистецтв», – йдеться у повідомленні.

Далі, за словами Тетяни Ткаченко-Суханової, розпочнеться робота щодо приведення у відповідність установчих документів, бланків, печаток і штампів із урахуванням і зміни назви обласного центру.
e-max.it: your social media marketing partner