У Новомиргороді обдарованій молоді даватимуть премії

, Олена Сідорова

8076Депутати Новомиргородської районної ради затвердили програму на 2017-2020 роки, згідно з якою передбачається виплачувати премії обдарованій молоді району, пише «Новомиргород».

Згідно з програмою, матеріальне заохочення призначається учням-переможцям олімпіад, конкурсів Малої академії наук, фестивалів, турнірів міжнародного, всеукраїнського рівнів у розмірі: за перше місце даватимуть тисячу гривень, за друге – 700 гривень. А обласного рівня у розмірі: за перше місце – 500 гривень, за друге місце – 300 гривень.

Також програмою передбачено кошти на премії учням, які отримали за підсумками ЗНО 190-200 балів. Їм даватимуть по півтисячі гривень.

Окрім того, ті вчителі, які підготували переможців олімпіад, конкурсів МАН, фестивалів, турнірів міжнародного, всеукраїнського рівнів, отримають премію у розмірі: за перше місце – 2000 гривень, за друге місце – 1500 гривень, а обласного рівнів у розмірі: за перше місце – 1000 гривень, за друге місце – 500 гривень.

Вчителі, які підготували учнів, що отримали високі результати під час складання ЗНО, також отримають премії за отримані учнем 190-200 балів – 1000 гривень.

Виплата матеріального заохочення учням та їх наставникам здійснюватимуть протягом року.
e-max.it: your social media marketing partner