У Кіровограді згадували загиблих бійців і військовополонених

, КП

7723В обласному центрі на головній площі міста кількасот людей зібралися, аби вшанувати загиблих на сході Героїв і підтримати родини кіровоградських військовополонених Сергія Глондара й Олександра Корінькова, сьогодні, 16лютого.

– Дуже дякую, всім, хто прийшов підтримати нас, вшанувати тих, хто загинув, захищаючи нас. Два роки ми чекаємо, два роки їздимо, усюди звертаємося, намагаємося достукатися в ті двері, які здається не можливо відчинити. Але результату немає. І той злощасний 2015 рік 16 лютого вирвав все живе, що у нас є, – говорить Людмила Глондар.

– Два роки. Слів бракує. Дійсно багато сказано, зроблено, але нуль результатів за цей час. Чому кадрові військові так довго у полоні? Чому процес звільнення так затягнувся? За що вони, боронячи рідну землю, мають так страждати? За що вони гниють заживо у полоні. І хоча нам кажуть, що вони в 97 колонії в Макіївці, насправді ми цього точно не знаємо. І хто б мені що не говорив, не повірю, що за цей час не було можливості звільнити наших хлопців, – крізь сльози заявила Юлія Корінькова.

7724

Дружини бранців нагадують, із чоловіками немає зв’язку вже вісім місяців. Більше того, вони звертають увагу, що Сергію та Олександру не присвоїли ані статусу полонених, ані заручників, ані затриманих.

Нагадаємо, у січні дружини військовополонених під час всесвітньої акції «Stop Putin war in Ukraine» вкотре закликали звільнити з полону бойовиків Сергія Глондара й Олександра Корінькова.

e-max.it: your social media marketing partner