«Не лайк і не репост»: Кіровоградські волонтери закликають прийти на акцію пам’яті трагедії у Дебальцевому

, Олена Сідорова

7688На головній площі обласного центру проведуть акцію пам’яті трагедії у Дебальцевому та на підтримку військових третього окремого полку спецпризначення Сергія Глондара й Олександра Корінькова, які вже два роки перебувають у полоні, завтра, 16 лютого. Про це на своїй сторінці у Facebook написала місцева волонтерка Оксана Червона.

 «Акція націлена на те, щоб згадати наших загиблих Героїв, подякувати живим і підтримати тих, хто в полоні. Показати Сергію і Саші, що вони не забуті, і мільйонний раз привернути увагу суспільства і влади до цієї біди. Два роки. Це 730 днів. 104 тижні. 17520 годин на межі надії і відчаю. І один з найболючиших болей – зниклі безвісті. Рана, яка не гоїться. Поневіряння рідних по всім інстанціям, відсутність допомоги і розуміння, життя надією на диво. Знайдіть можливість бути на площі Героїв Майдану 16 лютого о 12:30. Знайдіть ці півгодини. Покажіть, що ви є. Не лайк і не репост. А ви. Саме ви. Особисто. На площі. Не в мережі», – йдеться у повідомленні.

 

Як уже неодноразово повідомляла «КП», кіровоградські спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков утримуються російськими бойовиками другий рік поспіль.

Родичі військовополонених оббивають пороги усіх можливих кабінетів, аби визволити їх.

 

e-max.it: your social media marketing partner