У Кіровограді затримали неповнолітніх «домушників»

, КП

7674В обласному центрі затримали трьох неповнолітніх хлопців віком 15, 16 та 17 років. Вони вже встигли обікрасти більше двох десятків будинків, повідомляють у Кіровоградському відділі поліції.

– У результаті проведення низки розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє неповнолітніх жителів обласного центру. Ініціатором крадіжок був старший з юнаків, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок. Злочинна група діяла у вечірній час. Парубки стукали у ворота, розбивали вікна, вираховуючи, чи немає господарів вдома. За допомогою викрутки злодії віджимали пластикове вікно й проникали до помешкань, звідки викрадали все, що потрапить під руку. Чуже майно вивозили на таксі та у подальшому продавали, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.


Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка.
Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.


Нагадаємо, на Кіровоградщині поліцейські затримали 35-річного жителя Петрівського району та 30-річного жителя Кривого Рогу, які скоїли десятки крадіжок на Кіровоградщині та ще у трьох областях. Обох чоловіків неодноразово засуджували до позбавлення волі.

e-max.it: your social media marketing partner