Жителям Благовіщенського району, які стали жертвами рейдерства, повернули землі

, КП

7553Жителям Благовіщенського району, які постраждали від рейдерів, повернули землі у їхню власність. Комісія Міністерства юстиції під час відкритого засідання з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації поновила законні права селян вчора, 9 лютого, повідомляють у Міністерстві юстиції.

– До Мінюсту звернулися громадяни, яких три реєстратори незаконно позбавили права на землю. Таким чином, вони фактично обікрали одну з найменш соціально захищених верств населення! Комісія Мін'юсту максимально оперативно розглянула скарги потерпілих та поновила законні права селян. Наш наступний крок – усі матеріали справи щодо реєстратора Наталії Гушлевської, Оксани Ніколаєнко та Оксани Береги буде передано до правоохоронних органів. Сподіваюся, що злочинці, які посягали на землю, понесуть справедливу відповідальність та потраплять до в`язниці на 10 років, – прокоментував заступник Міністра юстиції Павло Мороз.

Загалом до Комісії Мінюсту надійшла 151 скарга від селян з Благовіщенського району.

Нагадаємо, заяви жителів з Благовіщенського району, які постраждали від рейдерів, направили до Міністерства юстиції України.

Як повідомляла «КП», у Благовіщенському районі люди перекрили трасу і палили шини через рейдерів.

e-max.it: your social media marketing partner