«КП» закликає читачів надсилати старі cвітлини міст і сіл

,

7666«КП» уже повідомляла, що до свого вікового ювілею започаткувала кілька проектів, аби разом зі своїми читачами згадати, яким був цей вік, як змінювалося життя Кіровоградщини, її жителів, що народжувалося нове, а що зникло навіки… Людська пам’ять не безмежна, проте є фотографії, які надовго зберегли вигляд рідних міст і сіл, вулиць, будинків, пам’ятників… Тож якщо маєте такі – надсилайте до редакції!

– Ми хочемо згадати, яким було життя людей і області протягом сторіччя. Саме тому даємо старт проекту «Фотоісторія міст і сіл Кіровоградщини», – розповідає головний редактор «КП» Любов Попович. – Старі фотографії – це не лише сторінка в альбомі, це наше з вами життя. Вони покажуть, що цінного втратили, а до чого навпаки, й не варто повертатися. Так, у редакційному архіві є чимало старих світлин, але ми хочемо, аби й читачі долучилися до цього масштабного проекту!

Редактор каже, усі фотографії обов’язково публікуватимуться на шпальтах газети.

– Цікаво було б побачити наші міста, села, райцентри у минулому. Світлини центральних площ, які пам’ятники тоді прикрашали населені пункти. Які будівлі збереглися, а які ми втратили назавжди чи можливо сьогодні вони кардинально змінили зовнішній вигляд… Погодьтеся, цей проект багатьом із нас відкриє область по­новому, – додала Любов Попович.

Фотографії можна надсилати як звичайною поштою на адресу «КП»: 25006, Кіровоград, вулиця Євгена Чикаленка, 1а, офіс 420, так і електронною: [email protected]. Також із «КП» можна зв’язатися через соціальні мережі.

 

e-max.it: your social media marketing partner