Обласний музей оголосив конкурс на кращий ескіз мурал-арту

, КП

7379Кіровоградський обласний художній музей оголосив конкурс на кращий ескіз мурал-арту, який планують розмістити вздовж всієї північної фасадної стіни музею, повідомила «КП» керівник закладу Тетяна Ткаченко-Суханова.

– Брати участь у конкурсі можуть як одна людина, так і колективи. Проект мурал-арту повинен включати кольоровий ескіз, назву, концепцію, короткий опис реалізації проекту та необхідний ресурс для виконання проекту. Мінімальний розмір ескізної роботи – формат А3. Проект має бути розрахований на розмір не менший ніж 15х15 метрів, – розповідає умови конкурсу директор Кіровоградського обласного художнього музею Тетяна Ткаченко-Суханова.


Керівник закладу уточнює, що роботи оцінюватимуть за такими критеріями як естетичність, креативність та оригінальність ідеї, технічна майстерність, відповідність архітектурним формам та кольоровій гамі будівлі обласного художнього музею та інші.


– До конкурсу будуть допущені ескізи, які відповідатимуть цим вимогам, не будуть «заполітизованими». Ми робимо акцент на тому, що наш музей є мистецькою візитівкою краю і цьому напрямку буде надаватися перевага. Агресії, песимізму, негативу не буде. Дуже чекаємо неординарних і креативних проектів, – підсумувала Тетяна Ткаченко-Суханова.


Нагадаємо, Кіровоградський обласний художній музей планують перейменувати. У соцмережі запустили онлайн-голосування.

e-max.it: your social media marketing partner