Кіровоградців закликають підтримати онкохворих дітей

, КП

7631Волонтер міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Вікторія Семененко, організовує соціальну акцію «Ти не один!» до Всесвітнього дня онкохворої дитини, який відзначають 15 лютого. Вона закликає підтримати важкохворих дітей та написати їм листа зі словами «Ти не один!».

«Навколо лікарняні стіни, довгий коридор, лікарі в білих халатах, капельниці і уколи… Скільки бути в цих стінах – місяць, рік чи більше? Скільки потрібно почути слів підтримки, що ти не один, що твоя боротьба з раком буде успішною… Інколи таких слів не вистачає як дітям, так і їхнім батькам. Вони опускають крила на такому довгому і тернистому шляху… «Ти не один!» – це варто їм говорити. А за можливості не просто говорити, а підтверджувати це реальними справами, молитовною і фінансовою допомогою, волонтерською діяльністю», – пише Вікторія у Facebook.


Долучитися до акції «Ти не один!» можна у соцмеражах. Для цього необхідно написати у себе на сторінці у Facebook пост у підтримку дітей, які борються з раком, додавши хештег #Ти_не_один.


Або написати паперового листа зі словами «Любий, друже, ти не один…» і далі додати кілька слів від себе.
Листи можна віддати у благодійний фонд, а волонтери передадуть їх пацієнтам гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.


«Давайте робити разом добру справу, давайте разом підтримувати діток, яким зараз дуже потрібні наша з вами віра, допомога і теплі слова!», – закликає Вікторія.


Адреса благодійного фонду «Янгол життя»: офіс 111а, вул. Соборна, 4, Кіровоград.

e-max.it: your social media marketing partner