У Кіровограді чоловік з мечем напав на знайому

, КП

7626В обласному центрі 34-річний раніше судимий чоловік, погрожуючи мечем, відібрав гроші у знайомої, яка прийшла до нього додому, повідомляють у Кіровоградському відділі поліції.

Жінка прийшла до свого знайомого додому з приводу купівлі дров. Як тільки вона зайшла до помешкання, чоловік схопив меч та почав вимагати гроші. Налякана жінка віддала нападнику всі гроші, які в неї були – 2 200 гривень.

У поліцію жінка не повідомляла. А вже через декілька днів вночі зловмисник сам прийшов додому до жінки, увійшов у літню кухню, де була 59-річна родичка власниці будинку. Чоловік схопив зі столу ніж, почав погрожувати та вимагати гроші. Забравши кошти 4 800 гривень, чоловік втік.

– Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до розбійного нападу, та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. За місцем проживання чоловіка правоохоронці знайшли та вилучили речовий доказ кримінального правопорушення – предмет, схожий на меч, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Чоловіку оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення за частинами 1 та 3 статті 187 Кримінального кодексу – розбій.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.

 

Нагадаємо, в Олександрії 33-річний чоловік під час сварки зарізав свого сусіда 23 січня.

e-max.it: your social media marketing partner