Кіровоградців запрошують на благодійний весняний бал

, КП

7607Жителів обласного центру запрошують на Молодіжний благодійний весняний бал квітів, який відбудеться у Кіровоградській обласній філармонії 24 лютого, повідомили заступники голови Молодіжної ради Кіровограда Ганна Трушевич і Катерина Колєва.

– Раніше головною темою балу був День закоханих. У цьому році ми вирішили змінити формат на весняний бал квітів. Також дещо змінюється дрес-код. Чоловікам – фрак або класичний костюм та метелик чи краватка, а жінкам – бальна сукня та різноманітні прикраси з квітів, – говорить Ганна Трушевич.

Бал, як і раніше, залишається благодійним.

– Цього разу ми вирішили допомогти 13-річній Надійці Мороз. Дівчинка прикута до інвалідного візка, але зараз у неї з’явилася надія стати на ноги. Нині потрібна фінансова допомога. Дівчинка гарно малює. Під час балу ми проведемо благодійний аукціон робіт Надійки та її сестри. Закликаємо вас долучитися до благодійності та повести гарно час, – звертається Катерина Колєва.

За кілька тижнів до балу Молодіжна рада Кіровограда проводитиме репетиції вальсу 11 та 16 лютого об 11:00 на факультеті фізичного виховання педагогічного університету.

На гостей балу очікує класична музика, майстер-класи з віденського вальсу, розіграші, конкурси та аукціони.

Початок балу о 17:30.

Замовити квитки на бал та з’ясувати деталі можна за телефонами: (066) 800-95-01 або (098) 762-10-28.

 

фото: Молодіжна рада Кіровограда

e-max.it: your social media marketing partner