Дров’яними котельнями для шкіл в Олександрії зайнялася прокуратура

,

7578Прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживань під час реалізації програм із забезпечення шкіл Олександрії альтернативними видами палива, повідомили у відомстві сьогодні, 3 лютого.

Зокрема повідомляється, що в ході реалізації інвестиційного проекту з обладнання дров’яних котелень для опалення навчальних закладів, службові особи одного з підприємств, з метою отримання неправомірної вигоди, знаючи про неможливість надання послуг у відповідному обсязі, уклали угоди про послуги з теплопостачання п’ятьом навчальним закладам Олександрії.

«У подальшому ці послуги надавалися у розмірах та об’ємах, які не дають змоги забезпечити мінімальний температурний режим, визначений вимогами Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу», – зауважують у відомстві.

У прокуратурі області уточнюють, що відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за частиною 2 статті 364-1 Кримінального кодексу – зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права.

Як уже повідомляла «КП», раніше обласне управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області скасувало декларацію на початок і завершення будівельних робіт на блочних котельних, які працюють на деревині і які обслуговували п’ять навчальних закладів Олександрії.
e-max.it: your social media marketing partner