Наступного тижня стартує реєстрація участі в ЗНО-2017

, КП

6706Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання стартує 6 лютого та триватиме до 17 березня, повідомляють в обласному управлінні освіти, молоді та спорту.

Реєстрація розпочнеться о 10:00 ранку.


Щоб взяти участь у ЗНО, необхідно, роздрукувати та заповнити бланк реєстраційної картки. Це можна зробити самостійно на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти або звернутися до пункту реєстрації, перелік яких також можна знайти на сайті Українського центру.


Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року, створюючи реєстраційну картку, повинні вказати назви предметів, із яких їм будуть зараховані результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.


Змінити реєстраційні дані можна до 31 березня.


Основна сесія ЗНО триватиме з 23 травня до 16 червня.


Додаткова сесія – з 3 до 12 липня. На неї можна зареєструватися з 3 до 20 травня. Додаткова сесія та реєстрація передбачені для учасників АТО та осіб, що проживають на тимчасово окупованій території або на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, якщо такі особи не мали змоги зареєструватися в основний період.

Нагадаємо, обов’язковими предметами є українська мова та література, історія України або математика на вибір та третій предмет, який учні обирають самостійно, він враховуватиметься як державна підсумкова атестація.

e-max.it: your social media marketing partner