Кіровоградець у своїй квартирі влаштував наркопритон

, КП

7534В обласному центрі затримали 31-річного чоловіка, який у власній квартирі влаштував нарокпритон, 26 січня, повідомляють в управлінні протидії наркозлочинності поліції в області.

– Під час санкціонованого обшуку у помешканні громадянина вилучили психотропну речовину – метамфетамін, приладдя та інгредієнти для його виготовлення. Під час слідчої дії у квартирі було 4 наркозалежні особи – місцеві мешканці, з показів яких чоловік неодноразово надавав їм приміщення для виготовлення та вживання наркотиків. Усіх учасників події направили на медичне обстеження для підтвердження факту вживання наркотиків, а вилучену психотропну речовину направили на дослідження, – повідомив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

За результатами висновку лікаря-нарколога та судово-хімічної експертизи прийматимуть рішення щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 309 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та частиною 1 статті 317 – організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів Кримінального кодексу

Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в обласному центрі затримали чоловіка, який продавав наркотики.

e-max.it: your social media marketing partner