У Знам’янці подружжя подарувало вихованцям інтернату іграшки

, КП

7503Молоде подружжя Кондратьєвих Олександр та Юлія на свято Водохреща привітали учнів Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи інтернату І-ІІІ ступенів та подарували дітям іграшки.

– Ідея порадувати діток виникла з нічого, просто так. Ми з дружиною сиділи вдома, помітили, що у нас чимало іграшок ще з нашого дитинства. Але викидати їх зовсім не хотілося. Вирішили ці іграшки віддати в школу-інтернат, де навчаються дітки з особливими потребами. Окрім своїх іграшок, ми зібрали й у знайомих. Потрошки-потрошки, й назбирали, – розповідає чоловік.


Подружжя звернулося до знайомої, яка часто займається організацією різноманітних акцій, аби допомогла влаштувати зустріч.


– Так співпало, що нас запросили 19 січня – на Водохреща. Ми не планували саме в цей день. Просто хотіли зробити діткам приємне, подарувати трохи радості, а вийшло, що ще й зі святом привітали, – радіє Олександр.


– Кондратьєви дуже скромні, майже нічого не розповідали. Просто подарували іграшки. Ми з дітками подякували їм, розповіли про зимові свята, які вже відсвяткували.., – розповіла «КП» завуч школи-інтернату Світлана Смородська.

e-max.it: your social media marketing partner