Маленький Богданчик потребує коштів на термінове лікування. Родина зібрала лише п’яту частину суми!

,

7502Чотирирічний Богданчик Комлач із Гайового Олександрівського району потребує невідкладного лікування. Діагноз маленького хлопчика, приголомшує: гіпертрофічні зміни корових відділів обох гемисфер головного мозку, легка зовнішня гідроцефалія, митохондріальна дисфункція, атонічно-астатичний синдром, затримка психомовного розвитку, тонічні спазми.

– Богданчик народився трохи завчасно, на восьмому місяці. Під час пологів йому звернули шию, що викликало набряк головного мозку, – розповідає мама Ірина. – Він розвивався із затримкою, сидіти почав у дев’ять місяців, у півтора року тільки почав ставати на ніжки, а пішов майже у два роки. Зараз у нього почалася мітохондріальна міопатія – це коли відмирають м’язи.

Мама хлопчика розповідає, що Богданчику зробили МРТ, яке показало, що скроневі долі мозку дитини не функціонують. Лікарі у вітчизняних медичних закладах не змогли зарадити дитині, тому жінка почала шукати допомоги у закордонних клініках. В одній із таких в Іспанії погодилися взяти Богдана на обстеження і лікування, проте за це треба сплатити 14 тисяч 119 євро. Таких коштів у родини немає, до того ж батьки уже витратили чимало грошей на лікування сина в Україні.

– Просимо усіх небайдужих допомогти врятувати нашого синочка, – молить мама Багданчика і додає, що в клініці їх чекають уже 1 лютого.

А на даний момент батькам вдалося зібрати трохи більше трьох тисяч!
 

Допомогти Богдану Комлачу можна, перерахувавши кошти на картки «Приватбанку»:

4731 2191 0027 7494 (гривні)
5168 7423 5863 7332 ($)
4149 6258 0102 8117 (€)

Paypal: [email protected]

Телефон мами хлопчика: (067) 756-73-35

e-max.it: your social media marketing partner