«Борець» просить землю, щоб побудувати найкращий спортивний клуб в Україні

, КП

7500Тренер та керівник кіровоградського спортивного клубу «Борець» Євген Скирда просить допомогти знайти земельну ділянку для будівництва дитячого спортивного комплексу. Відкрите звернення до депутатів, керівництва міста, політичних партій та усіх, хто може допомогти він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Звертаюся до вас від імені спортивного клубу «Борець» та всіх його вихованців, а це понад 120 дітей у віці від 3 до 14 років, а також професійна доросла команда, в складі якої є спортсмени з досягненнями світового рівня. За останній рік, ми гідно представили Україну на 5 великих міжнародних чемпіонатах. Зараз готуємося до чемпіонатів світу в Об’єднаних Арабських Еміратах і США. У нашому спортивному клубі займаються безкоштовно діти, які не мають фінансової можливості оплачувати тренування. На жаль, орендовані нами приміщення занадто малі, до, того ж ми не можемо бути впевнені в тому, що «завтра» нас не попросять їх звільнити», – пише Євген Скирда.

Завдяки спонсорам, друзям та небайдужим людям спортивний клуб «Борець» зібрав необхідну суму грошей на будівництво спортивного комплексу. Однак для цього потрібна земельна ділянка.

«У нас є всі фінансові ресурси для будівництва, не побоюся цього слова – одного з кращих в Україні дитячого борцовского залу! У проекті двоповерхова будівля 500 кв. м. – більше 300 кв.м. професійного борцовского покриття, роздягальні, душові, туалети, їдальня, зона фізичної підготовки і кімната відпочинку. Єдине з чим у нас виникла проблема, це земельна ділянка площею 4-6 соток в доступному та зручному для всіх районі міста», – розповідає Євген та звертається до всіх, хто може допомогти вирішити земельне питання.

Усіх, хто може допомогти, просять зателефонувати за номером: (066) 238-53-62 (Євген).

e-max.it: your social media marketing partner