У Кіровограді покажуть «Воїнів духу»

, КП

7491В обласному центрі у кінотеатрі «Портал» показуватимуть документальний фільм «Воїни духу» з 26 січня. У кінострічці розкажуть історію останніх п’яти днів оборони Донецького аеропорту.

«Унікальність фільму в тому, що він показує трагедію героїчної оборони Донецького аеропорту, яка тривала 242 дні. Детально розкрито передумови, які призвели до захоплення ворогом цієї позиції. У стрічці показана історія п’яти крайніх днів захисту аеропорту та перебування двох героїв у полоні. Фільм наповнений матеріалами з місця події і розповідає про долі багатьох живих та загиблих героїв. У Кіровограді та в області живуть захисники, а також сім’ї загиблих на війні. Тож наш фільм є приводом вшанувати пам'ять полеглих захисників, знати більше з новітньої історії України, провести патріотично-культурні заходи», – написав на своїй сторінці у Facebook директор кінотеатру Михайло Бєжан.


Нагадаємо, родичі кіровоградського спецпризначенця Сергія Глондара – сестра Людмила та дружина Катерина під час всесвітньої акції «Stop Putin war in Ukraine» у Львові вкотре закликали звільнити його та інших військових, які нині перебувають у полоні бойовиків.

 

e-max.it: your social media marketing partner