У Знам’янці студенти наколядували на подарунок місту

, КП

7488Під час різдвяних свят знам’янські студенти організувалися у вертеп і наколядували на подарунок місту. У такий спосіб активісти вирішили привернути увагу до проблеми вандалізму і показати, що є молодь, яка прагне розвивати Знам’янку.


– Взагалі, ідея влаштувати вертеп і піти колядувати виникла ще у шкільні роки. Тож із тих пір я і мої друзі – Валерія Волошина, Максим Дробаха, Борис Ковальчук, Владислав Шишко, Євгеній Гненний, Ярослав Воронов та Андрій Крижановський збираємося й вітаємо містян зі святами. Ми всі зі Знам’янки, але зараз навчаємося у різних містах. Така коляда, можна сказати, стала нашою традицією, – розповідає «КП» ініціатор Діана Калюжна.


Після того, як у Знам’янці невідомі понівечили новорічну площу, друзі вирішили зробити подарунок місту. За кошти, які вони наколядували, студенти замовили декоративну ковану підставку для квітів.


– У цьому році, почувши про акти вандалізму у нашому місті, ми вирішили, що кошти, які наколядували, спрямуємо саме на благоустрій Знам’янки. Щоб показати, що є молодь, яка прагне до розбудови міста. Ми звернулися до майстра Вадима Кучера, який зробив ковану підставку для квітів у вигляді велосипеду. Подарунок вручили під час урочистостей до Дня Соборності України у міськраді, – додала Діана.


Нагадаємо, у Знам’янці на площі перед Палацом культури вандали понівечили новорічні прикраси та гірлянди.

 

7489

e-max.it: your social media marketing partner