У Бобринецькому районі попрощалися із загиблим АТОвцем (ФОТО)

,

7465У селі Верхньоінгульське Бобринецького району попрощалися з 33-річним Сергієм Косєєвим, який загинув у зоні проведення АТО, сьогодні, 20 січня.

До служби в армії Сергій працював помічником комбайнера. Наприкінці травня торік пішов служити за контрактом на посаду водія транспортного відділення зенітно-ракетної батареї 17 танкової Криворізької бригади.

Військовий загинув 15 січня неподалік селища Сіверськ Луганської області від кульового поранення у грудну клітку, несумісного із життям.

 

– У зону АТО потрапив після проходження навчальних зборів у військовій частині. Був порядним, дружелюбним, чесним хлопцем. По відгукам військової частини, сумлінно, чесно виконував свій військовий обов’язок. Зараз іде розслідування обставин загибелі. Більше нічого не відомо, – сказав військовий комісар Бобринецького районного військового комісаріату Микола Капітоненко.

Нагадаємо, у селищі Знам’янка Друга попрощалися зі старшим матросом 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти 29-річним Сергієм Трубіним, який загинув під час виконання бойового завдання – він підірвався на фугасі.

7462

7463

7464

 

e-max.it: your social media marketing partner