Донька загиблого прикордонника Сашуня Матвієнко стала янголом-охоронцем українських Героїв АТО

, КП

7314У Києві презентували унікальну колекційну марку, створену на честь воїнів, які загинули на сході України. В образі янгола художник Андрій Говда на марці зобразив Олександру – доньку загиблого героя-прикордонника Андрія Матвієнка, повідомляє державна прикордонна служба. 

На марці зображений прикордонник з Кіровограда молодший сержант Андрій Матвієнко. Окрім нього, на марці змалювали ще вісім Героїв, які загинули в зоні АТО – Олег Сидор, Сергій Табала, Євген Лоскот, Георгій Тороповський, Ігор Гольченко, Сергій Свищ, Ігор Брановицький та Микола Колосовський. 


Олександра разом з мамою, українським філателістом Андрієм Пилюхом та організаторами запустили марку в обіг, поставивши на ній печатку. Всі сподіваються, що вона нагадуватиме людям про відважних українських захисників не лише на території нашої держави, а й за її межами. 


Нагадаємо, наприкінці травня «КП» передала доньці загиблого прикордонника Андрія Матвієнка – чотирирічній Сашуні – унікальну картину – яскравий колаж, який створила дніпровська майстриня Оксана Федорець.

 

73157316731773187319

e-max.it: your social media marketing partner