Кіровоградський художник здійснив мрію онкохворої дівчини

, КП

7228Напередодні новорічних свят кіровоградський художник Анатолій Кімнатний, який неодноразово проводив благодійні майстер-класи на підтримку онкохворих дітей, здійснив мрію 16-річної Юлії Мартинчук. Дівчина, хвора на рак, дуже любить малювати і давно мріяла побувати на майстер-класі у справжнього художника. Волонтери міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» допомогли здійснити мрію Юлі та влаштували зустріч з художником.

Два дні Юлія у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» під наглядом досвідченого художника Анатолія Кімнатного творила картину.

– У мене купа позитивних емоцій. Коли ми починали, я дуже хвилювалася. Але коли майстер взяв до рук пензлик і зробив перші штрихи, моє хвилювання змінилося захопленням. Я дізналася багато хитрощів – як правильно тримати пензлик, як змішувати фарби... Коли Анатолій передав пензлик, я боялася щось зіпсувати. Однак він мене підтримав словами: «Головне – не хвилюватися, завжди можна виправити», – ділиться враженнями Юлія.

Дівчина зізнається, що захопилася малюванням ще більше і вдячна за це художнику.

– Під час майстер-класу Анатолій посміхався, було відчуття, що він безмежно любить свою роботу. І це не могло не надихати творити наш чудовий зимовий пейзаж. Відтепер мені хочеться більше малювати. Дуже дякую Анатолію за чудові знання і корисні поради, – каже Юля.

Задоволений результатами співпраці й Анатолій Кімнатний.

– Під час майстер-класу був створений чудовий зимовий пейзаж, у якому відчувається настрій новорічних та різдвяних свят, які ми усі з нетерпінням чекаємо. Від усього колективу музею дякуємо Юлії за талант і цікаве спілкування та бажаємо їй здоров’я і здійснення усіх заповітних мрій та задумів, – сказав Анатолій Кімнатний.

 

72297230

 

e-max.it: your social media marketing partner