На Кіровоградщині вже 200 бажаючих стати слідчими

,

7084Дві сотні охочих жителів області нині заявили про свій намір стати слідчими у поліції. Наразі кандидати проходять перший етап відбору – тестування, повідомляють кіровоградські правоохоронці.

Протягом трьох днів претенденти складатимуть комп’ютерні тести на визначення загального рівня знань, а також знання законодавства. Ті, хто за підсумками першого етапу конкурсу наберуть 25 і більше балів за кожен тест, отримають допуск до проходження військово-лікарської комісії та психологічного тестування.

Нагадаємо, наприкінці листопада на Кіровоградщині стартував набір кандидатів на посади слідчих. Заявки на участь у конкурсі приймалися до 5 грудня. Кандидатів відбирають на 25 вакантних посад у територіальні відділи та відділення поліції області. Основними вимогами до майбутніх слідчих є громадянство України, наявність вищої юридичної освіти, знання Конституції, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», кримінально­процесуального законодавства і вільне володіння українською мовою.

Кандидати, яких відберуть на службу, проходитимуть чотиримісячне навчання у спеціалізованих навчальних центрах підготовки поліцейських.
e-max.it: your social media marketing partner