Кіровоградський виконком нагородить двох ювілярів відзнакою «За заслуги»

, КП

7082Міська влада нагородить директора школи естетичного виховання «В гостях у казки», керівника народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки» Миколу Русула відзнакою «За заслуги» І ступеня, якому виповнюється 60 років та диктора Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії у 1972-2010 роках, заслуженого працівника культури України Миколу Левандовського відзнакою «За заслуги» ІI ступеня з нагоди 75-річчя. Відповідне рішення Кіровоградський міськвиконком прийняв сьогодні, 13 грудня.

Зокрема Миколі Русулу вручать нагороду за вагомий особистий внесок у розвиток хореографічного мистецтва, створення сприятливих умов для розвитку творчих здібностей у підростаючого покоління, відродження та примноження надбань національної культури, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди 60-річчя від дня народження.

Миколу Левандовського нагородять за вагомий особистий внесок у розвиток культури, телебачення та радіо, багаторічну сумлінну працю та активну громадську позицію.

 

e-max.it: your social media marketing partner