Керівництво Бобринецької райради хоче підняти собі зарплату з наступного року

,

7081Голова Бобринецької районної ради Олена Гадемська та її заступниця Наталія Сабліна з 2017 року щомісячно отримуватимуть 50% надбавки, а також матеріальні допомоги на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань. Про це йдеться у проектах рішень, опублікованих на сайті ради.

«(…) встановити надбавку за високі досягнення у праці або за виконання  особливо важливої роботи – у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років;

надавати матеріальну допомогу на оздоровлення при використанні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально – побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати», – сказано у документах.

При цьому проектами рішень передбачено преміювання посадовців. Однак, відсоток премії не зазначається.

«(…)здійснювати преміювання відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи, у розмірі __ відсотків посадового окладу, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат, у межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці», – йдеться у документах.

Крім того, депутатам пропонується взяти до уваги присвоєння очільницям райради нових рангів – голові Олені Гадемській 7 рангу посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої категорії посад; заступниці голови Наталії Сабліній 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад.

Нагадаємо, Олена Гадемська балотувалася від Аграрної партії, а Наталія Сабліна – від Радикальної партії Ляшка.
e-max.it: your social media marketing partner