Жителі Долинської вже другий тиждень без води

,

6973Майже два тижні жителі приватного сектору Долинської змушені жити без води. Конфлікт між керівником тамтешнього водоканалу і мером міста, про який «КП» уже писала, триває і далі. Не вдалося вирішити проблему і на п’ятничній позачерговій сесії. Тепер, кажуть люди, надія тільки на Бога.

Нагадаємо, ТОВ «Долинський міський водоканал» припинив водопостачання так званої старої частини міста. До такого кроку керівника підприємства Миколу Черкуна підштовхнула бездіяльність тамтешньої влади – він неодноразово звертався до мера Віри Тернавської і наголошував на необхідності відшкодовувати з міського бюджету збитки водоканалу, аби уникнути здорожчання послуги. Однак більш як за місяць очільниця Долинської («Батьківщина») так ы не знайшла можливості вирішити проблему.

У п’ятницю депутати зібралися на позачергову сесію. Настояли на тому, аби питання водопостачання теж розглядалося, однак кількагодинні баталії не дали результату.

– Основним питанням, яке мала розглянути позачергова сесія, було виділення коштів на ремонт школи, – розповів директор водоканалу і депутат міськради Микола Черкун. – Але ж депутати розуміють, що питання відновлення водопостачання є не менш важливим для жителів міста. Тож і наполягли, аби його внесли до порядку денного. Міський голова дуже не хотіла, втім під тиском змушена була це зробити. Однак жодна пропозиція, яку пропонували на голосування для вирішення проблеми, не набрала потрібної кількості голосів.

Нині зневодненій частині міста організували часткове підвезення води, люди користуються колодязями. Коли ж відновлять водопостачання, Черкун не знає.

– Води досі немає і подавати її я вже не маю права, бо для цього треба оформляти відповідну ліцензію, а коштів на неї у мене немає, – заявив «КП» Микола Черкун і наголосив, рішення щодо відновлення водопостачання залежить від міського голови.
e-max.it: your social media marketing partner