Жителі області заробили Майже півмільйона на «АгроЕкспо»

,

7005Цьогоріч під час проведення міжнародної агропромислової виставки «АгроЕкспо» в обласному центрі жителі Кіровоградщини заробили на оренді житла 486 тисяч гривень, повідомив директор виставки Ігор Глібко.

– У цьому році ми започаткували проект, в якому запрошували жителів міста та області до співпраці. Пропонували їм на період проведення виставки через ріелторів здавати в оренду свої вільні квартири учасникам і гостям, – уточнив він.

Глібко додав, програма з розселення гостей і залучення містян дала гарні результати – задоволеними залишилися і перші, і другі.

– Це був позитивний досвід, тому цьогорічне нововведення плануємо практикувати і в наступному році, – підсумував директор «АгроЕкспо».

Нагадаємо, міжнародна агропромислова виставка проходила у Кіровограді вже вчетверте. Цьогоріч загальна площа експозицій склала майже 90 тисяч квадратних метрів. У виставці участь взяли 470 профільних компаній і відвідали близько 21 тисячі гостей. Наступного року виставка проводитиметься з 20 по 23 вересня.

 

e-max.it: your social media marketing partner