Шосту добу жителі приватного сектору Долинської залишаються без води

,

7000Через конфлікт, який виник між міським головою Долинської («Батьківщина») й директором тамтешнього водоканалу, у половини жителів райцентру з 2 грудня досі немає води. Мерія висунула керівнику підприємства претензії, а той уже готує відповідь. Люди ж тим часом чекають на відновлення водопостачання.

«КП» уже розповідала, що ТОВ «Долинський міський водоканал» припинив водопостачання так званої старої частини міста. До такого кроку керівника підприємства Миколу Черкуна підштовхнула бездіяльність тамтешньої влади – він неодноразово звертався до мера Віри Тернавської і наголошував на необхідності відшкодовувати з міського бюджету збитки водоканалу, аби уникнути здорожчання послуги. Однак мерія обрала іншу тактику.

Міський голова направила директору водоканалу претензію з вимогою належним чином виконувати свої обов’язки, прописані в угоді. Підприємство натомість готує свою відповідь на закиди.

– Водопостачання поки не відновлено і конфлікт не вирішений. Я отримав претензію від міського голови і зараз готуємо відповідь. На це законом визначено десять днів, – повідомив Черкун.

 

e-max.it: your social media marketing partner