Автобус із дітьми, що перекинувся на криворізькій трасі, виїхав без дозволу

,

6989Автобус із вихованцями кіровоградського ДЮЦу, що потрапив в аварію поблизу Дніпра, виїхав без дозволу управління безпеки дорожнього руху, повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

За його словами, виїзд дітей забезпечувала одна з туристичних фірм обласного центру. Її представники зобов’язані були взяти дозвіл на перевезення. Втім, з таким запитом до правоохоронців ніхто не звертався.

Водночас Коваленко зазначив, що наразі триває службове розслідування стосовно керівників обласного ДЮЦу та компанії-перевізника.

Як уже повідомляла «КП», у суботу, 3 грудня, автобус із учасниками кіровоградських колективів теару-студії «Маска» та ансамблю бандуристів «Орія», які їхали на захід у Дніпро, перекинувся на криворізькій трасі. В автобусі знаходилося 42 пасажирів – 34 дитини, 7 керівників, 6 батьків та 2 водії.

Особливо складних травм діти не отримали. Всі вони вже повернулися до Кіровограда. Втім, батьки чотирьох учнів виявили бажання пройти додаткове медобстеження й наразі школярі перебувають в дитячій обласній лікарні. Крім того, керівник гуртка «Маска» Надія Фільченкова – досі перебуває в лікарні в Дніпрі.
e-max.it: your social media marketing partner