Олександрія підхопила вокальний флешмоб

,

6983Близько двадцяти олександрійців зібралися на залізничному вокзалі й під гітару заспівали пісню «Журавлі» Марка Бернеса, сьогодні, 4 грудня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила учасниця заходу Олена Карпачова.


У такий спосіб олександрійці підтримали всеукраїнську акцію, в якій жителі різних міст виступили проти заборони владою деяких радянських фільмів та інших творів культури в Україні.

Цю композицію жителі Олександрії присвятили Дню звільнення міста від фашистських загарбників і наголосили, що акція є аполітичною.

- На цих піснях виросло не одне покоління людей, в тому числі й наші батьки, дідусі й бабусі. Зараз в країні доволі багато ненависті до всього, що пов’язано з радянською добою. Своїм флешмобом ми не лише приєдналися до всеукраїнської акції, а й показали, що пісня має бути поза політикою, – розповіли організатори заходу.

Нагадаємо, пісенний флешмоб стартував в середині листопада в Запоріжжі. На залізничному вокзалі жителі міста заспівали «Весну на Заречной улице». Такі ж заходи підтримують й інші міста України.

6985

6984

e-max.it: your social media marketing partner