У Кіровограді нелюди прив’язали до дерева собаку та покинули

, КП

6901В обласному центрі у парку за телецентром до дерева прив’язали поранену домашню собаку та покинули. Імовірно тварину залишили колишні господарі через травму. Про це написала у Facebook волонтер Тетяна Лічман.

«Сьогодні подзвонили знайомі й повідомили, що за телецентром в лісі знайшли собаку, прив'язану до дерева. І не просто собака, а старенька азіаточка, з травмованими задніми лапами. Її знайшли зовсім випадково, завдяки собакам, яких там вигулювали. Місце дуже глухе. Тобто її навмисне вивезли і прив'язали далеко від людей, щоб вмирала. Ну як? Як так можна? Скільки вона там пролежала – невідомо», – йдеться у повідомлені.

 

Небайдужі, які знашли собаку, нагодували її та накрили, щоб вона зігрілася. Потім допомогли волонтерам довезти собаку до Кіровоградської організації захисту тварин «БІМ».

 

«Дівчинці 8-9 років, на стегні відкрита рвана рана. Можливо її збила машина, лапи відмовили і «господарі» вирішили таким чином позбутися... Сьогодні почала курс цефтриаксона, обробила рану. Перевіряла чутливість лап – її немає, потрібно везти дівчинку на рентген, далі буде все зрозуміло», – пише Тетяна.


 

e-max.it: your social media marketing partner