У Кіровограді іноземець побив та пограбував літню жінку

, КП

6745В обласному центрі 35-річний раніше судимий уродженець сусідньої держави побив та пограбував 87-річну бабусю, повідомили в поліції області.

Злочинець вдень переліз через паркан і зайшов до будинку.. Потрапивши до помешкання, чоловік почав шукати цінні речі. У цей момент до будинку зайшла господиня і побачила незнайомця.


Чоловік кілька разів ударив пенсіонерку по голові та почав її душити. Потім знайшов мотузку й зв’язав жінці руки.


Після того, як зловмисник почав погрожувати спалити будинок, налякана пенсіонерка віддала свої заощадження. Заволодівши грошовими коштами у сумі дві тисяч гривень та забравши електроінструменти, зловмисник утік.


Як тільки потерпіла звільнилася від мотузок, відразу ж повідомила про напад родичці, яка й викликала поліцію.


– Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до розбійного нападу, та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 35-річний раніше судимий за майнові злочини громадянин. Особі оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу – розбій, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років. Вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу, – повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.


Правоохоронці не виключають, що підозрюваний може бути причетним ще до низки кримінальних правопорушень на території обласного центру.


Наразі тривають слідчі дії.

e-max.it: your social media marketing partner