Нацполіція області шукає 25 слідчих

,

6887На Кіровоградщині стартував набір кандидатів на посади слідчих. Заявки на участь у конкурсі прийматимуть до 5 грудня, повідомив начальник управління кадрового забезпечення Нацполіції області Андрій Човпан.

– Кандидатів набиратимуть на 25 вакантних посад у територіальні відділи та відділення поліції області. Відбір відбуватиметься у декілька етапів, зокрема, кандидати проходитимуть тестування, складатимуть фізичні нормативи, пройдуть медичне обстеження і співбесіду з поліцейсь­кою комісією, – уточнив Човпан.

Основними вимогами до майбутніх слідчих є громадянство України, наявність вищої юридичної освіти, знання Конституції, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», кримінально­процесуального законодавства і вільне володіння українською мовою.

Участь у відборі можуть брати як колишні працівники, які зарекомендували себе за час служби з позитивного боку і мають значний досвід роботи, так і нові люди, зацікавлені у змінах у державі, зазначив керівник управління кадрового забезпечення відомства.

Кандидати, яких відберуть на службу, проходитимуть чотиримісячне навчання у спеціалізованих навчальних центрах підготовки поліцейських.

 

e-max.it: your social media marketing partner