Майже 65% жителів Кіровоградщини проти перейменування області

,

Більшість жителів Кіровоградщини проти перейменування області. Про це свідчать результати опитування, проведеного «Центрально-українською соціологічною лабораторією».

Відповідаючи на запитання «Як ви вважаєте, на яку назву треба перейменувати область?» 63,5% респондентів висловилися проти перейменування.

При цьому 21,8% опитаних виступають за Єлисаветградську область, 4,2% – за Кропивницьку і 1,8% – за Центрально-українську.

При цьому 8,7% не змогли відповісти на запитання.

 6873

Опитування проводилося з 15 по 25 вересня 2016 року на замовлення Кіровоградської облдержадміністрації. Загалом опитано 600 респондентів, постійних жителів Кіровоградської області. Тип вибірки: багатоступенева, квотна, репрезентативна для дорослого населення області (від 18 років) за статтю, віком та типом поселення (обласний центр, райцентри, село). Стандартна похибка вибірки: при довірчій ймовірності (р) = 0,95 похибка (Δ) складає +/- 4,2%. Метод опитування: індивідуальне стандартизоване інтерв’ю за місцем проживання із використанням карток з варіантами відповідей до запитань.

 

e-max.it: your social media marketing partner