У Світловодському районі в траншеї втопився молодик

, КП

6427У селищі Власівка Світловодського району в ямі навпроти відділення «Укрпошти» втопився 26-річний Максим з Кременчука ввечері 8 жовтня, пише «Світловодськ».

Тіло хлопця в ямі знайшла продавець тамтешнього ринку та викликала поліцію.


– Коли ми прибули на місце надзвичайної пригоди, то тіло молодого чоловіка лежало в траншеї. Ніяких видимих тілесних пошкоджень виявлено не було. Документи, гаманець з грошима і банківськими картами, сенсорний телефон залишалися в кишенях одягу. Один черевик був порваний. Можна припустити, що хлопець зачепився за щось, впав головою вниз у воду, що накопичилася під час сильного дощу, і захлинувся, – розповідає начальник світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Працівники поліції встановили, що Максим приїхав на день народження дитини свого друга. Пізно ввечері друзі вирішили зайти ще в одне кафе. Загубили один одного в темряві. Друг зателефонував Максиму, але той не відповів, чоловік вирішив, що Максим поїхав додому і не став його розшукувати.


Тіло доставили до моргу Cвітловодської центральної районної лікарні. За висновком судмедексперта смерть настала в результаті утоплення.


Наразі триває слідство.


Траншею, яку вирили ще на початку року, після цього випадку огородили кілками та стрічкою.

e-max.it: your social media marketing partner