У Кіровограді до Дня захисника України проведуть перший благодійний марафон

, КП

5467В обласному театрі імені Кропивницького проведуть перший благодійний марафон «Серця, опалені війною», аби вшанувати всіх захисників держави завтра, 12 жовтня, о 15:00, повідомили у міськраді.

– Ми організовуємо перший благодійний марафон «Серця, опалені війною», щоб вшанувати та подякувати всім за те, що захищали й продовжують захищати країну. На початку заходу, о 15:00 перед театром виступить військовий духовий оркестр. У цей час у приміщенні театру діятиме тематична виставка, – каже начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.


Посадовиця розповіла, що марафон відбудеться у форматі семи тематичних новел. На марафон запросять героїв новел та їх родичів. Також депутатів та меценатів, які за бажанням зможуть допомогти героям історій.


– Марафон розпочне власним віршем учень школи №35 Денис Бірзул. Далі ми покажемо сім історій. Перша – про загиблих учасників антитерористичної операції та їх сім’ї, які потребують допомоги. Друга – про наш героїчний третій полк, які так само зараз потребують допомоги. Третя історія про долю жінок на війні. Четверта новела про афганців, які так само приймали чи приймають участь в антитерористичній операції. П’ята – про наших медиків на війні. Шоста історія про кохання і війну. Життя іде, люди зустрічаються, закохуються, створюють сім’ї. Сьома новела – розповідь про волонтерів. Майже кожен герой новели потребує допомоги. Запрошенні депутати, меценати, окрім запланованої допомоги, зможуть за власним бажанням допомогти, – розповідає Юлія Вовк.


Крім цього, у фойє стоятимуть дві скриньки для благодійного збору коштів для військових.


Завершиться благодійний марафон виступом духового оркестру.

e-max.it: your social media marketing partner