Постраждалі вимагають від мажора, який скоїв смертельну ДТП, майже півтора мільйона гривень

, Олена Сідорова

5247Постраждалі і родичі постраждалих подали на Олександра Постриганенка, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП, цивільні позови про стягнення матеріальної і моральної шкоди. Загальна сума складає майже півтора мільйона гривень, повідомив захисник потерпілих під час судового засідання в Кіровському районному суді міста Кіровограда сьогодні, 11 жовтня.

Зокрема, потерпілі просять відшкодувати витрати на лікування, на поховання Лисенка, а також моральну шкоду, завдану смертю Лисенка, стражданнями від отриманих травм.


Постриганенко свою вину визнає та згоден відшкодувати матеріальну шкоду в повному обсязі. Проте моральну – на розгляд суду, оскільки він вважає, що сума завищена.


Під час судового засідання Постриганенко знову попросив пробачення у потерпілих.


– Щиро каюся. Мені шкода, що так вийшло. Я не хотів. Так вийшло. Ввечері я випив трохи пива, почував себе нормально, тому не пов'язую аварію з цим. Так вийшло, пробачте, – сказав підозрюваний Олександр Постриганенко.


Як уже повідомляла «КП», 25 серпня Постриганенко просився під домашній арешт. Проте суд вирішив не відпускати його. Захист подав апеляцію, якій суд відмовив. Зал рішенню аплодував стоячи.


Нагадаємо, 27 червня близько 20:00 20-річний водій «Citroen» перевищив швидкість, вилетів на зустрічну смугу і врізався у «Москвич». У машині знаходилося шестеро людей, з яких троє дітей. 59-річний водій «Москвича» помер в лікарні, решта пасажирів значно травмувалося.


За інформацією очевидців, водій «Citroen» був у нетверезому стані.

e-max.it: your social media marketing partner