Кіровоградські бійці, які зараз на передовій, просять кави

, Олена Сідорова

6404Кіровоградські військовослужбовці, які зараз несуть службу в зоні АТО, просять волонтерів привезти кави, пише на своїй сторінці у Facebook кіровоградка Діана Бондаренко.

«В третій декаді жовтня волонтери міста збираються в поїздку до наших захисників на передову, хлопці дуже просять кави! 14 жовтня – День захисника України. Хто хоче зробити свій вклад у привітання наших героїв – купіть пачечку кави і передайте хлопцям. Звісно, солодощі, теплий одяг чи засоби гігієни вітаються завжди», – написала Діана.

Волонтер Тетяна Сила, яка займається збором цієї допомоги, уточнила «КП», що наразі волонтери займаються пошиттям карематів та устілок для дутих чобіт, а також приготуванням меду з лимоном та імбирем, тому всі кошти йдуть на закупівлю матеріалу.

– 20 жовтня волонтери збираються везти допомогу. Ми вже зібрали носки, шиємо каремати, устільки для «дутиків», купуємо светри, люди приносять ковдри. Нам дали мед, який треба приготувати з лимоном та імбирем, які зараз дуже дорогі. Також треба сало з часником зробити. Але хлопці найбільше просять кави, чаю, сигарет, – додала волонтер.

Місце збору допомоги – Критий ринок, біля входу в м’ясний павільйон, зліва, палатка Тетяни Сили.

Детальніше за телефоном: (099) 042-52-74 (Тетяна).

 

e-max.it: your social media marketing partner