Міський голова вилаяв управління економіки

, КП

Raykovych81Міський голова Кіровограда Андрій Райкович звернувся із претензіями до начальниці управління економіки міськради Олени Осауленко через те, що управління у цьому році не освоїло жодного інвестиційного проекту, сьогодні, 10 жовтня.

– Управлінню економіки сурове попередження. Добрі люди – це не професія. Управління економіки має працювати. На сьогоднішній день ми не освоїли жодного «теплого» кредиту. В державі є інвестиційна програма, вона працює. А ми лише спостерігаємо за тим, як в інших регіонах освоюють інвестиції. Ми не освоїли жодного такого проекту! – сказав Райкович і додав, що з’явився інвестиційний проект на розвиток транспортної інфраструктури.


– На сьогоднішній день також надзвичайно важливе питання – з’явилися інвестиційні гроші на розвиток транспортної інфраструктури. Тому ми повинні розробити інвестиційний проект. І загалом проекти інвестиційні повинні по напрямкам мати на всі випадки життя. З’явилася програма, з’явилися в державі кошти – це означає, що треба їх використовувати, – наголосив Андрій Райкович.

e-max.it: your social media marketing partner