На Кіровоградщині призерам Паралімпійських ігор вручили премії

, КП

6388Кіровоградським призерам XV Паралімпійських ігор облдержадміністрація вручила грамоти та премії вчора, 6 жовтня, повідомляють у відомстві.

Зокрема, Євгену Зінов’єву, який у складі футбольної команди отримав золоту медаль, виділили грошову винагороду у сумі 50 тисяч гривень. Ользі Свідерській, яка здобула дві бронзові та одну срібну медаль з плавання, виділили 100 тисяч гривень. Легкоатлетці Анастасії Мисник за зайняте друге місце вручили 40 тисяч гривень. Плавцю Андрію Деревінському, який виборов дві бронзові медалі, вручили 60 тисяч гривень.


Також нагородили тренерів спортсменів. Тренеру Ольги Свідерської та Андрія Деревінського – Олени Кузніцовій виділили грошову винагороду у сумі 80 тисяч гривень. А тренеру Анастасії Мисник – Олегу Соколовському – 20 тисяч.


Крім того виділили кошти на преміювання учасників ХХХІ літніх Олімпійських ігор. Зокрема Дмитру Яковенку, Тетяні Мельник та Кеджау Ньябалі виділили по 15 тисяч гривень кожному.


Тренерам учасників виділили по 7,5 тисяч гривень кожному, а саме Сергію Нечмоні, Геннадію Здітовецькому та Вадиму Приймаку.


Нагадаємо, у Кіровоградській міській раді привітали квітами і преміями призерів літніх Паралімпійських ігор та їх тренерів 28 вересня.

e-max.it: your social media marketing partner