У Кіровограді затримали сутенерку, яка влаштувала місце розпусти в сауні

,

6363Поліцейські затримали жительку Кіровограда, яка займалася сутенерством. Жінка працювала в сауні, де і влаштувала місце розпусти, повідомляють у поліції області.

Завітавши до закладу, клієнти могли отримати послуги сексуального характеру дівчат-повій за визначену суму.

Під час проведення низки слідчо-розшукових заходів у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, поліцейськими було задокументовано незаконну діяльність особи.

У приміщенні сауни працівники поліції виявили кількох чоловіків, яким громадянка запропонувала «відпочити» у компанії дівчат легкої поведінки.

Встановлено, що година таких послуг коштувала відвідувачу 500-600 гривень, з яких половину суми повії віддавали сутенерці. На «роботу» до жінки влаштовувалися мешканки обласного центру, віком від 22 до 30 років.

У даний час вирішується питання про оголошення особі підозри, матеріали справи з обвинувальним актом буде скеровано до суду. За скоєне жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

За такі дії зловмисниці загрожує покарання – від чотирьох років позбавлення волі.
e-max.it: your social media marketing partner